arbeidsrecht voor werkgevers

Elke ondernemer heeft hart voor zijn eigen zaak. Met de ondernemersvrijheid probeert iedere ondernemer zijn bedrijf succesvol te maken en te houden. Daarbij is een gezonde samenwerking met uw werknemers van belang. Vaak groeit deze samenwerking uit tot een loyale vriendschappelijke samenwerking. Indien u vervolgens als ondernemer op het punt aan komt dat u ten behoeve van uw bedrijf arbeidsrechtelijke beslissingen moet gaan nemen, kan dit uitermate lastig zijn.

Als ondernemer wilt u niet gehinderd worden in de uitvoering van uw beslissingen en de procedurelast wilt u zoveel mogelijk beperken. De werknemer daarentegen ervaart uw genomen beslissingen als een persoonlijk conflict tegen hem of haar. Hierdoor kan een werknemer vaak kritisch, defensief en emotioneel reageren. Het perspectief van de samenwerking slaat nu snel om van een harmonieuze samenwerking naar een hard zakelijk conflict. Ebbink Juridisch Adviesbureau streeft ernaar om naast het realiseren van de arbeidsrechtelijke beslissingen, de relatie tussen werkgever en werknemer optimaal te houden.

Voor het realiseren van uw arbeidsrechtelijke beslissingen zijn er vele mogelijkheden. Eén van de voordelen van een externe jurist is dat zij minder verbonden zijn met de afdeling of het bedrijf en daarom moeilijke beslissingen.

ebbink juridisch adviesbureau adviseert u onder andere bij de volgende arbeidsconflicten

  • Ontslagrecht
  • Ontslagvergoedingen
  • Goed werknemersschap
  • Opstellen van verzoekschriften
  • Conflicten over de arbeidsvoorwaarden
  • Loonvorderingen
  • Non-actiefstelling

ebbink juridisch adviesbureau
Gevestigd in het Groot handelsgebouw
Stationsplein 45 (D1.144)
3013 AK Rotterdam
06 42 09 32 64
info@ebbink.com